iSpring pro – Københavns Universitet

Læg dine indtalte PowerPoint i Absalon med iSpring Pro

Hvorfor: Med iSpring Pro kan du lave en web-udgave af din PowerPoint præsentation, som starter med det samme, en studerende klikker på den i f.eks. Absalon og som kan vises på iPad med animationer. iSpring Pro giver også flere muligheder for at indsætte video- og flash-objekter i præsentationen. - PowerPoint indeholder mulighed for indtaling og timing af slides, men for at dele den med de studerende skal de downloade hele filen fra Absalon for at kunne se den og det kan især være et problem, hvis en studerende vil anvende en tablet som en iPad. Det er heller ikke praktisk muligt at indsætte video og flash i filen.

iSpring Pro 7 er et tilføjelsesprogram (plug-in) til Microsoft PowerPoint, der sætter dig i stand til at synkronisere dine slides med lyd og evt. video. På den måde kan du fremstille en levende og interaktiv præsentation. Filerne kan du lægge op på Absalon, på nettet eller på en CD-rom, hvor dine studerende kan gennemse det færdige resultat. Med mulighed for HTML5-publisering kan de studerende se præsentationer på iPad enten direkte i en browser som Internet Explorer eller ofline med iSprings app.

I den udvidede udgave iSpring Suite er det bl.a. muligt at indsætte quizzer i præsentationen og det er muligt at styre navigationen gennem præstation i quizzer, dvs. en studerende f.eks. vil se flere slides med repetition af indhold, hvis denne svarer forkert. 

Eksempler

Vejledning

Følgende vejledninger kan anbefales:

Ressourcer

Sådan får du iSpring

iSpring Pro 7 koster 1506 kr., mens iSpring Suite 7 koster 2170 kr (per 25. juni 2015). Skriv til IT Learning Centerfor at bestille en licens.

Det er også muligt selv at købe en licens hos ispring Solutions. Det kræver blot, at du sender en mail med et dokument, som er underskrevet af din nærmeste leder, som bevis på, at du arbejder på Københavns Universitet.
Og som sidste mulighed kan du reservere IT Learning Centers Experimentarium på Biblioteket, hvor du frit kan bruge Presenter samt professionelt udstyr såsom mikrofon.
Det er også muligt at købe en mikrofon hos IT Learning Center. Se her.

Sådan kommer du videre 

ITLC holder løbende workshops i iSpring Pro.
Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte IT Learning Center.

Adobe Presenter

Du kan se vores gamle vejledning til Adobe Presenter her (ikke opdateret)