IT Learning Center udlåner forskelligt udstyr

 • Videokamera

  IT Learning Center råder over flere videokameraer. Her kan nævnes to Canon Legria og to GoPro Hero 4 action kamera. Kameraerne kan normalt lånes af undervisere på SCIENCE i op til en uge, hvis du ønsker at producere video til din undervisning. Du kan også editere video på vores mediecomputer. Sammen med videokamera kan der lånes mikrofon og stativ.
  I særlige tilfælde kan ITLC også producere video for undervisere.

 • Mikrofoner m.m.

  Til optagelse af audio til undervisning på SCIENCE kan du låne en Edirol HD optager. Det er også muligt at låne en god trådløs Sennheiser mikrofon, fortrinsvis i forbindelse med optagelse af video. Derudover råder ITLC over en trådløs, håndholdt mikrofon og en mindre mixerpult. Du kan også indspille og redigere lyd i vores mediecomputer.

 • Digitalt kamera/Time-lapse optagelse

  IT Learning Center udlåner et Canon 6D digital kamera, hvortil du også kan låne et kontrol til time lapse optagelser. Vores GoPro videokamera kan også lave time lapse optagelser, men ikke helt så avanceret.

 • Messe-udstyr

  IT Learning Center råder over en 26" Samsung LCD skærm, der kan monteres på en aluminiumssøjle. Dertil kan lånes et højt cafébord. Udstyret kan pakkes og transporteres i praktiske tasker.

 • Udstyr til desktop videokonferencer

  Til brug for specielle video konferencer, som f.eks. til en online forelæsning eller eksamen med Adobe Connect, kan IT Learning Center hjælpe med udstyr og opsætning. Vi har et Logitech BCC950 ConferenceCam, som kan suppleres med 2 ClearOne CHATAttach 160 mikrofoner eller trådløse mikrofoner og mixer.

Disse services er gratis for undervisere ved SCIENCE. Ønsker du at reservere udstyr, kontakt IT Learning Center.